Петък, 24 Май 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
08 - 15 Октомври 2018

1834

Седмичен хороскоп - Лъв - 08.10.2018 - 15.10.2018 година   

По всички въпроси, които ви касят пряко или косвено ще подхождате с решителни, делови и отговорни действия. В същия дух ще следвате и приоритетите си, потискайки желанието си за развлечения.

Щадящото чувство към себе си също ще бъде оставено на по-заден план, очакват ви важни дела и времето ви е ценно. Периодът е силен, развитията могат да бъдат във ваша полза, за това не губете темпо и работете. Възползвайки се от коректните си взаимоотношения с представители на средите, които ви интересуват и имайки яснота за предстоящите събития, ще напредвате по-бързо от предвижданията си. Инициативата и организацията на значим проект ще бъдат ваши, за което ще получите добра оценка.

Промените в живота ви са на дневен ред. За някои те ще се изразят в преместване на нова работа, което означава и покана за по-висок пост, но са възможни и съкращения. Овладени и стилни, ще се наложите с начина си на мислене, поведение и живот. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година