Вторник, 16 Юли 2024
Лъв

Седмичен хороскоп
08 - 15 Юли 2019

2350

Седмичен хороскоп - Лъв - 08.07.2019 - 15.07.2019 година 

Съобразявайки се с интересите си и хода на събитията, ще работите за постигане на нещата, които са важни за вас. Краткосрочните планове ще определят посоката ви на активност, без да пренебрегвате и дългосрочните цели.

Покупка на имот, изгодни вложения и всичко свързано с кариерата ви са част от въпросите, които ще ви вълнуват през тези дни. Общуването с приятели ще ви зарежда с хубави мисли и настроение, ще обсъждате нови модни тенденции, нетрадиционни методи на лечение. Ако ви предстоят хирургически интервенции е по-добре да ги насрочите за края на периода, разбира се, ако времето ви позволява. Спестявайки си излишни разходи и показност, ще подобрите уюта на дома с прагматични и целенасочени действия.

Развитието на интересуващ ви въпрос ще се ускори, а с него и промените, които ви предстоят. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!