Сряда, 11 Декември 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
08 - 15 Август 2016

3753
Седмичен хороскоп - Лъв - 08.08.2016 - 14.08.2016 година
Постигнатото до тук ви дава основания да продължите по-амбициозните си проекти, залагайки на смели решения и подходи. В хода на работата си ще имате подкрепата на високо стоящи в йерархията на управлението хора. Ако спазвате законите и установените в държавата правила, не бива да се тревожите за бъдещето си. Все по-ярко ще изпъквате със знанията, уменията и не на последно място с очарованието си.
 
Любимите ви хора и занимания ще заемат второстепенно място, поради амбицията ви да сте изрядни в работата си. Не ги пренебрегвайте, от тях получавате увереността и енергията си да вървите с ускорен ход напред. И ако добре го осъзнаете, по-често ще им бъдете благодарни. Семейно тържество ще ви даде възможност да покажете щедростта и вниманието си. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!
 


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година