Петък, 24 Март 2023
Лъв

Седмичен хороскоп
08 - 15 Април 2019

2338

Седмичен хороскоп - Лъв - 08.04.2019 - 15.04.2019 година

Удовлетворение ще ви носят постигнати професионални и лични достижения през седмицата. Ще ви привлича по-задълбоченото овладяване на детайлите в нещата, които ви интересуват и те ще ви зареждат с ентусиазъм.

С работата си ще привличате интереса на другите към себе си, ще се радвате на внимание и доброто им отношение към вас. Действайки по усет, директно и рационално, но не без разум, ще постигнете добри резултати, не се поддавайте на съмнения и изчакване. Силни сте и с умението си да вземате навреме и правилните решения, ще преодолявате възникващите препятствия. За тези и още други свои качества ще бъдете приветствани от всички.

Има какво да се желае по отношение на вас самите, емоционалното ви състояние понякога ви прави уязвими и това провокира недобрите ви страни. Не загърбвайте любовта, тя е източник на сила и красота, отворете сетивата си за нея. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-