Събота, 24 Август 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
07 - 14 Ноември 2016

4752
Седмичен хороскоп - Лъв - 07.11.2016 - 14.11.2016 година
 
Изразени успехи ще бележите в материалната сфера, като акцента ще бъде върху постигането на изгодни за вас договорености. Бизнес комуникациите ви ще са засилени, което ще определя и посоката на енергията ви. С нараснали финансови възможности ще обогатите дома си и това ще направи близките ви по-признателни. Родителите ви ще повишат очакванията си към вас и ще увеличат отговорностите ви. Няма да ви липсват трудности, но с добро настроение и самочувствие ще се справите с тях. Борещите се за нови придобивки в нематериалната сфера ще наложат нов, прозорлив и находчив стил на работа, който ще им осигури резултатност и добри постижения.
 
За всички е характерна нова тенденция, която ще се налага в следващите седмици и тя е в посока на промяна и ново мислене. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година