Петък, 13 Декември 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
07 - 14 Март 2016

3052
Можете да видите по-скоро осъществени намеренията си, ако през седмицата си поставяте краткосрочни цели и работите за тяхното изпълнение. С настроение и добри очаквания ще работите и върху преките си задачи, задоволявайки наред с всичко останало и финансовите си нужди. С участието си в значими проекти някои от вас ще поставят началото на по-мащабна дейност. Чуждестранни инициативи и полезни контакти ще ви потопят в реалност, към каквато се стремите от дълго време. Целенасочените ви действия ще ускорят развитията и на други полезни начинания, които считате за важни.
 
Не пренебрегвайте никого, уважавайте труда на всички и всяка полезна инициатива, насочена към сближаване, подпомагане и насърчаване активността и добрите намерения у другите. Близките ви ще проявят разбиране и с помощта им ще преодолеете възникващите затруднения. Любовни удовлетворения. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2020-та година