Петък, 3 Април 2020
Лъв

Седмичен хороскоп
06 - 13 Януари 2020

1754

Седмичен хороскоп - Лъв - 06.01.2020 - 13.01.2020 година

Отново ще бъде провокирано умението ви да организирате така нещата си, че да спазите срокове и дадени обещания. Не отлагайте нищо за накрая, последователно отхвърляйте задачите си и отговорно се отнасяйте към всеки ангажимент.

Емоционалната ви нестабилност ще повлияе и на отношенията ви с близки и приятели. Повече време ще ви е нужно за да преодолеете различията в мненията и да покажете добрите си намерения. Разумно е да не залитате в грешни съждения и с повече ведрина и настроение да се вглеждате в детайлите около себе си. Имате силно присъствие в сърцето на любим човек и това ще ви крепи в тези нелеки моменти.

Финансовото ви положение ще ви даде възможност да задоволите свои и на семейството си нужди, дори да зарадвате някого с повече внимание. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Годишен хороскоп за 2020-та година