Сряда, 19 Януари 2022
Лъв

Седмичен хороскоп
06 - 13 Декември 2021

727

Седмичен хороскоп - Лъв - 06.12.2021 - 13.12.2021 година

През седмицата ще работите с удвоени сили да постигнете заплануваното. Не винаги ще ви се отдава от първия път, но няма да се откажете. Упорството и желанието да се наредите сред победителите ще свършат своето. Ще се поздравите с резултати, за които повечето мечтаят.

В процеса на работа няма да липсват изкушения, към които е необходимо да сте особено внимателни. Колкото е по-голям устрема ви, толкова ще са по-големи и съпротивителните сили, които ще срещнете. За това не позволявайте на граденото с години да рухне, заради мимолетна слава и изживявания със съмнителна стойност. Бъдете себе си и с достойнство следвайте пътя си. Споделените намерения с близките ви ще направят по-лесно реализуема обща цел, благодарение на която спокойствието и сърдечността в дома ви ще се запази.

Посрещане на гости и други, приятни вълнения ще разнообразяват ежедневието ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година