Сряда, 24 Април 2024
Лъв

Седмичен хороскоп
05 - 12 Октомври 2015

1150
Ще насочите интересите си към проекти, грабващи ви с перспективите, които разкриват пред вас. За някои те са свързани с финанси, за други с обучение, чуждестранни бизнес-взаимоотношения, в туризма и в още други посоки. Стараейки се, ще се съобразявате и с обстоятелствата, водещи към една или друга ситуация. Обективната ви оценка ще ви позволи да се възползвате от благоприятните моменти в нея.
 
Разбира се, не всичко ще е безпрепятствено и предсказуемо, възможни са и изненади, за това добре прецизирайте ходовете си. Обединявайки разума с интуицията си, ще реагирате адекватно във всеки един момент. Компромисите са част от бизнеса и не се колебайте да ги правите, като не губите достойнството си.
 
Добрата оценка за работата ви, както обема и спазените срокове ще станат причина за подобряване на финансите, при други от вас е възможна и смяна на работното място с по-добро и престижно. По-лесно ще решавате проблемите си, но не защото те са станали по-малко, причината е във вас. Израстването ви е в ход и ще постигате целите си, откривайки малките радости в живота си.