×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Неделя, 20 Май 2018
Лъв

Седмичен хороскоп
05 - 12 Октомври 2015

872
Ще насочите интересите си към проекти, грабващи ви с перспективите, които разкриват пред вас. За някои те са свързани с финанси, за други с обучение, чуждестранни бизнес-взаимоотношения, в туризма и в още други посоки. Стараейки се, ще се съобразявате и с обстоятелствата, водещи към една или друга ситуация. Обективната ви оценка ще ви позволи да се възползвате от благоприятните моменти в нея.
 
Разбира се, не всичко ще е безпрепятствено и предсказуемо, възможни са и изненади, за това добре прецизирайте ходовете си. Обединявайки разума с интуицията си, ще реагирате адекватно във всеки един момент. Компромисите са част от бизнеса и не се колебайте да ги правите, като не губите достойнството си.
 
Добрата оценка за работата ви, както обема и спазените срокове ще станат причина за подобряване на финансите, при други от вас е възможна и смяна на работното място с по-добро и престижно. По-лесно ще решавате проблемите си, но не защото те са станали по-малко, причината е във вас. Израстването ви е в ход и ще постигате целите си, откривайки малките радости в живота си.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година