Сряда, 29 Януари 2020
Лъв

Седмичен хороскоп
05 - 12 Февруари 2018

4664
Седмичен хороскоп - Лъв - 05.02.2018 - 12.02.2018 година
 
С култура и интелект ще привличате интереса върху себе си, а вие на свой ред ще има с кого да споделяте професионални и лични вълнения.
 
Добрата ви подготовка и широк поглед върху нещата ще ви помогнат да ускорите работата си по текущи проекти, което ще се отрази положително и на парите ви. В чисто практичен план ще се съсредоточите и върху решаване на жилищен въпрос, покупка или продажба. Ще си спестите нежелани емоции, ако станете по-внимателни и търпеливи в общуването си. Към хората, които не споделят разбиранията ви не бързайте да се гневите, всеки има право на мнение. Обединените ви усилия ще дадат резултати, за това търсете сътрудничество на партньори, колеги и приятели.
 
Следвайте препоръките на специалистите и си наложете здравословна диета, за да се избавите от неразположения и дискомфорт. Периодът е подходящ и за сключване на сделки, постигане на споразумения, включително и за съвместно съжителство. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година