Четвъртък, 9 Февруари 2023
Лъв

Седмичен хороскоп
05 - 12 Декември 2022

757

Седмичен хороскоп - Лъв - 05.12.2022 - 12.12.2022 година 

Забележките към колегите и близките ви няма да променят нещата, напротив. Ще ги настроите повече срещу себе си, за това станете по - сдържани в общуването, като заложите на толерантност и уважение. Ще влезнете в съдружие с хора, с които имате сходни интереси, но се вслушайте в съветите и не търсете превъзходство.

Обединявайки усилията си ще постигнете повече, откол-кото бихте успели сами. По наболял въпрос ще покажете на когото трябва, че съществуващото положение е изчерпало възможностите си. Това ще ви остави енергия да общувате с лекота с хората, които ви интересуват. Не отказвайте да сте полезни, когато ви търсят за съвети, но сами не предлагайте услугите си. Бъдете прагматични и не пропускайте възможностите, независимо какъв е техният източник.

Някой, в когото сте се съмнявали ще ви помогне да върнете доверието си в него. Безработните ще получат шанс за работа. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2023 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2023 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-