Събота, 4 Април 2020
Лъв

Седмичен хороскоп
04 - 11 Септември 2017

4965
Седмичен хороскоп - Лъв - 04.09.2017 - 11.09.2017 година
 
Аргументирано и с акцент върху най-важното ще влагате мисълта си, усилията и труда си. В хода на работата няма да ви липсват разочарования, но по-важното е, че те ще ви помогнат да прозрете нещата, които до сега са ви убягвали. Резултатите ви ще бъдат с променлив успех, но не бива да спирате.
 
На някои им предстои започване на нова работа. Покажете се подготвени и поставете условията си. Не приемайте на всяка цена предложения, които не ви удовлетворяват. Щом сте мотивирани да имате най-доброто, ще успеете. Интимният ви живот е в застой, но няма да ви липсват вълнуващи срещи. Бъдете по-ведри, мислете позитивно и ще привличате към себе си хора, имащи вашите интереси. Каквото и да става действайте без колебание!
 
Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!  

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година