Сряда, 6 Декември 2023
Лъв

Седмичен хороскоп
04 - 11 Октомври 2021

831

Седмичен хороскоп - Лъв - 04.10.2021 - 11.10.2021 година

Колкото по-навътре навлизате в детайлите на проблемите, толкова повече ще ви се отдава да ги решавате, предвиждайки събитията, свързани с тях. Желаете или не, но ще ви занимават отношенията с хора, които стоят в страни от живота ви и които най-общо казано не бихте потърсили сами.

Каквито и емоции да ви възпират, покажете великодушието си и не скъпете вниманието си към тях. Има защо да се случва това и скоро ще го разберете сами. Ще върнете изгубеното си уважение и вяра. Размишлявайки върху случващото се ще задълбочите философските си познания за живота и дано това ви помогне да осъзнаете по-добре своето място в него. По отношение на близките си се старайте да не нараните чувствата им към вас, въпреки очевидните грижи, които полагате за тях. Игнорирайте емоциите, които могат да застрашат брака ви и спокойствието на всички ви.

От друга страна, ако се чувствате щастливи в компанията на трети лица, не се възпирайте, светът има нужда от вас такива, каквито сте. Настроение и хубави почивни дни. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!