Петък, 9 Декември 2022
Лъв

Седмичен хороскоп
04 - 11 Юли 2022

730

Седмичен хороскоп - Лъв - 04.07.2022 - 11.07.2022 година

Логични и без излишен риск в действията, ще продължавате да следвате интересите си. Смели и мотивирани, ще работите за постигане на желаната цел. Е, не винаги ще ви се отдават с лекота нещата, нещо повече, може и да ви провокират към агресия. Стремете се към постигане на хармония сърцето и разума си, и тя ще ви носи удовлетвореност.

Няма да ви липсва разбиране и съпричастност, защото умеете да убеждавате и повеждате след себе си. В личните си взаимоотношения насърчавайте партньора си да развива творческите си пориви. Така и двамата ще изживеете духовна наслада, ще се допълвате и обогатявате взаимно. Потиснете съмненията си и се радвайте на живота. Предстоят ви запознанства, някои от които ще издържат във времето и ще ви направят щастливи. Като цяло периода ще бъде интересен и в по-голямата му част ще останете доволни от себе си. Успешна защита на дисертации, дипломиране, кандидатстване и др. изяви.

Пътуванията предстои да са вълнуващи, особено, ако са свързани с почивката ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година