Събота, 20 Април 2024
Лъв

Седмичен хороскоп
04 - 11 Април 2022

1079

Седмичен хороскоп - Лъв - 04.04.2022 - 11.04.2022 година

Съобразявайки се нови хора и детайли в работата си, ще продължите и занапред да работите усърдно по делата си. С намерение сте да успеете и няма да се спрете пред нищо, а най-малко ще ви откаже от намеренията ви нечие мнение, несъвпадащо с вашето. При много от вас ще възникнат нови отговорности, предвид обхвата на проектите, с които сте ангажирани.

В тази връзка ще разширите сътрудничеството си с полезни за делата ви хора. Подборът им ще направи възможно да отделяте еднакво добре време и енергия за служебните си и обществени ангажименти, без това да се отразява на семейството и взаимоотношенията ви с околния свят. Разбира се, отговорността за вземане на управленски решения ще бъде ваша, но вие сте подготвени. Очаква ви повишение, гарантиращо финансова стабилност и престиж. Отнасяйте се с търпение и добронамерено чувство към онези, които сега започват своя професионален път.

Ориентирайте ги в ситуацията на работното място и с другите институции, и ще имате верни хора до себе си. Наред с това избягвайте общуването със съмнителни и с недобра репутация хора, за да не навредите на своята. Впечатляващо представяне на изпити, конкурси и светски изяви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!