Вторник, 3 Август 2021
Лъв

Седмичен хороскоп
30 - 07 Октомври 2019

2275

Седмичен хороскоп - Лъв - 30.09.2019 - 07.10.2019 година 

Премерени в думите и действията си, ще работите със съзнанието на хора, чиито интереси не могат да бъдат пренебрегвани. От последното ще произтичат и трудностите ви, но с умението си да организирате и ръководите ще довеждате започнатото да край.

Не гледайте с отегчение на тях, те мобилизират скрити запаси от сили и извеждат напред волята за победа. Ще търсите подходящите хора, с които бихте могли да работите по една или друга задача, съобразявайки се с изискванията им, без да пренебрегвате своите, и в същото време отчитайки плюсовете и минусите на конкретната ситуация. Ако сте толерантни в общуването и по-често се вслушвате в конкретните препоръки на партньорите си, ще изградите атмосфера на взаимно доверие в отношенията помежду ви.

Избирайки да сте щастливи, мислете позитивно и давайте път на доброто в себе си, като насърчавате към същото и другите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план през оставащата част от годината. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година