Понеделник, 6 Декември 2021
Лъв

Седмичен хороскоп
30 - 06 Септември 2021

794

Седмичен хороскоп - Лъв - 30.08.2021 - 06.09.2021 година

За повечето от вас седмицата ще е натоварена с работни ангажименти и ще имате все по-малко време за себе си. Отдавате предимство на професионалната си заетост, и с право. Проектите, върху които сте се съсредоточили ще повишат финансите ви.

От допълнителна заетост или рента също ще получите доходи. Изпаднал в нужда приятел или роднина ще поиска съвет или пари. Въпреки, че имате горчив опит, няма да му откажете. Отношенията с партньора ви навлизат в хармоничен и за двама ви период. С разбиране приемате настроенията и проблемите му, без това да ви отегчава или натъжава. Самотните имат шанс да срещнат близък до душевната им нагласа човек, когото да дарят с привързаност и внимание. Доверието ви ще срещне доверие и заедно ще вървите напред.

Като цяло всички от знака ще се радват на удовлетворяващи ги взаимоотношения и мотивирани ще живеете пълноценно живота си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година