Събота, 10 Декември 2022
Лъв

Седмичен хороскоп
30 - 06 Юни 2022

835

Седмичен хороскоп - Лъв - 30.05.2022 - 06.06.2022 година

По много направления в живота ще се превръщате в еталон за подражание на хората около вас. Целеустремени, интелигентни, с желание и хъс за победа, всички тези качества ви превръщат в лидери. Озарени сте от вътрешна светлина, която ще продължи и за напред. Умението, с което балансирате емоциите си допринася за позитивното ви развитие.

В обществения и политически живот личността ви ще се наложи като носител на справедлива кауза, много хора ще ви повярват и тръгнат след вас. Оправдайте доверието им и се борете за интересите на всички тях. В интимния ви свят нещо, едва сега започващо ще придобие по-голям смисъл и ще ви кара да се вълнувате и радвате. Не го правете достояние на други, запазете го само за себе си. Започващите събития и новости ще ви заинтригуват и ще наложат действия, адекватни на времето и нуждите ви, и с тенденция да се развиват.

 Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година