Неделя, 20 Юни 2021
Лъв

Седмичен хороскоп
03 - 10 Септември 2018

2047

Седмичен хороскоп - Лъв - 03.09.2018 - 10.09.2018 година  

Включвайки се в професионални и обществени проекти, ще създавате около себе си творческа атмосфера, подходяща за целите, които стоят пред вас. Като резултат от съвместните ви усилия, ще подобрите на първо място финансите си, загърбвайки притеснения и душевни несгоди.

За последните принос ще имат и подобряващите се отношения с партньора. Повишаващите ви се възможности ще променят живота ви в позитивна посока, много неща ще можете да си позволите. Прагматичните ще мислят за нови инвестиции, насочвайки се към области, с добри перспективи за печалби в бъдеще. Вслушвайте се и в интуицията си, наред с разума и съветите от страни. Ще ви бъде по-лесно да се предпазите от фалшиви обещания и оферти с непредсказуем изход. Натовареността ви ще е голяма, но не правете от това драми, изпадайки в крайности.

Пъстротата на ежедневието ще ви среща с различни хора и от вас зависи да подберете онези, с които да се чувствате добре. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година