Събота, 2 Декември 2023
Лъв

Седмичен хороскоп
03 - 10 Май 2021

847

Седмичен хороскоп - Лъв - 03.05.2021 - 10.05.2021 година

Различни вълнения ще излязат на дневен ред за вас през следващите дни, сред които основно ще се открояват онези, свързани с бизнеса и парите ви. При много от вас пътуванията ще са продиктувани от желанието ви за промяна, към което сте устремени изцяло. Правото ви на избор ще определя и бъдещето ви.

Самостоятелни в решенията си, ще си поискате нещата, които считате за свои, привличат ви и ги желаете. Постигнатите резултати ще повишат самочувствието, правейки ви по-уверени и силни. Не са изключени хронични страдания, свързани с повишено кръвно налягане, ставни и сърдечни проблеми, а също и такива, отнасящи се до периферната нервна система. Не изпадайте в крайности и не се притеснявайте за щяло и нещяло. Семейни срещи и приятелски събирания ще ви се отразят тонизиращо и заредени с добра енергия, ще търсите по-рационални пътища за осъществяване на идеите си.

 Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!