Събота, 9 Декември 2023
Лъв

Седмичен хороскоп
29 - 06 Май 2019

2592

Седмичен хороскоп - Лъв - 29.04.2019 - 06.05.2019 година

С чисти пориви ще се впуснете в професионалните си търсения и ще достигате до своите върхове. Не по-малко амбициозни ще са и деловите представители на знака.

С прагматичен подход, наситен на интелект и упоритост ще преодолявате пречките и ще вървите напред. Няма да ви липсват проблеми, но ще съумеете да ги решавате ефективно. Повишената ви ангажираност ще ви донесе и повече материални придобивки. Живота ще ви подскаже с кого не бива да продължавате контактите си. Дано само последствията да не бъдат тревожни за вас. Възможни са документни измами. Творческите ви вдъхновения ще ви помогнат да осъществите напредничавите ви виждания и да освободите в себе си онова чувство, което ви извисява и прави добри.

Доверете му се. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!