Четвъртък, 2 Декември 2021
Лъв

Седмичен хороскоп
29 - 06 Юли 2020

1442

Седмичен хороскоп - Лъв - 26.06.2020 - 06.07.2020 година

Животът ще тече с обичайното темпо и нищо няма да промени нагласите ви. Ще бъдете изпълнени с очаквания по отношение резултатите от свой проект, който ви е погълнал не малко средства и усилия. Дано те ви задоволят, защото съществува вероятност да не получите това, което желаете.

Макар, че сте дали всичко от себе си има неща, върху които не можете да влияете. Парите няма да са ви достатъчни, но кога ли пък са били. Все пак ще успеете да покриете неотложните си нужди. Важното е да не вините другите, ако имате разочарования. Носете кръста си смирено и така ще можете да постигнете онази духовна извисеност, към която се стремите. Любовта има своето място в живота ви. Тя ви дава сили и увереност, че ще преодолеете и следващото препятствие. И ще успявате. Имате силната подкрепа на семейството и партньора си, а това за вас е достатъчно.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година