Четвъртък, 1 Декември 2022
Лъв

Седмичен хороскоп
29 - 06 Декември 2021

1024

Седмичен хороскоп - Лъв - 29.11.2021 - 06.12.2021 година

За разлика от друг път ще търсите подкрепата и мнението на хората, които ви интересуват. Доверието, с което приемате съветите им ви отрежда благосклонно отношение към нуждите и желанията ви. Продиктувано от практични намерения, с поведението си ще успеете да привличате нужните ви инвестиции и хора, с които да осъществявате идеите си.

Обективната ви оценка на обстоятелствата ви помага да сте актуални и печеливши. Динамично променящата се пазарна действителност налага промени, които своевременно отчитате и прилагате в практиката си. Няма как да бъдат изключени конфликтните ситуации, но ще ги преодолеете, без значими загуби за вас. Гледайте на околните откъм положителната им страна, поощрявайте активността им и ще ви бъде по-лесно да вървите напред и да постигате целите си. Мислите ви изпреварват времето, умеете да прозирате напред в бъдещето и това ви носи предимства.

Щастлива развръзка и нов творчески порив ще ви донесат много любов и радостни вълнения. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година