Понеделник, 15 Април 2024
Лъв

Седмичен хороскоп
29 - 05 Септември 2022

928

Седмичен хороскоп - Лъв - 29.08.2022 - 05.09.2022 година

Решени сте да поставите ред във всичко, което се отнася до вас самите. Ще отстоявате позициите си така, както вие умеете и ще придвижвате делата си с хъс. Евентуалната съпротива, която ще се изправи пред вас няма да попречи на ентусиазма ви и ще ви направи по-силни.

Ще имате благоприятни възможности за изяви на талантите ви, особено изразени във финансовата сфера. Авторитетът ви ще се повишава, името ви ще внушава уважение и респект. Израстване в йерархията и редица други придобивки очакват по-напористите Лъвове. Не се главозамайвайте, останете си достъпни за околните и няма да ви липсват приятели и поддръжници. Гледайте безкористно на привилегиите си и запазете чувството, което ви доближава до хората.

В противен случай ще изпитате страдания. Не се отнасяйте хазартно с късмета си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!