Петък, 29 Септември 2023
Лъв

Седмичен хороскоп
29 - 05 Ноември 2018

2324

Седмичен хороскоп - Лъв - 29.10.2018 - 05.11.2018 година   

Кариерата ви се развива по възходяща линия и утвърждава авторитета ви. Имате много какво да дадете на хората и обществото. И това ще ви амбицира в непрекъснатите ви търсения.

Демобилизация не бива да допускате, за да не развалите успешния ход на съдбата. Харесвани и обичани, вие ще вървите дарявайки своята обич на другите. Весело настроение и добри предложения за забавления и приятни сбирки ще ви развличат и отморяват. Любовта ви е съдържателна и освободена от условности. Това се харесва на партньора и създава атмосфера на уют и все проникваща топлина. Новостите ще ви интригуват и с възможностите, които носят, обогатявайки ежедневието ви.

Радвайте се на всичко, което имате и не се противете на стремежите на околните да ви доставят наслада. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!