Неделя, 22 Септември 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
29 - 05 Февруари 2018

4565
Седмичен хороскоп - Лъв - 29.01.2018 - 05.02.2018 година
 
Интересна и вълнуваща седмица. Работните ви ангажименти ще надминат физическите ви възможности и често ще чувствате умората, като постоянен свой спътник.
 
Ще издържите и ще покажете на конкурентите си истинските си качества, които никак не са за подценяване. По-важно е, че партньорите ви ще разберат колко значими сте и това ще сложи едно ново начало за вашите общи бизнес - проекти. Уверено ще вървите напред, поставяйки си все повече и повече цели. Дискретността ви е известна на всички, но сега ще бъдете провокирани към откровение, което не ви съветвам. Също така е нужно добре да вникнете в послания отправени към вас, за да не ги възприемете погрешно, и от това да произтекат лоши последствия.
 
Няма да ви липсват пари и ще може да задоволите желанията си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година