Понеделник, 20 Януари 2020
Лъв

Седмичен хороскоп
29 - 05 Февруари 2018

4589
Седмичен хороскоп - Лъв - 29.01.2018 - 05.02.2018 година
 
Интересна и вълнуваща седмица. Работните ви ангажименти ще надминат физическите ви възможности и често ще чувствате умората, като постоянен свой спътник.
 
Ще издържите и ще покажете на конкурентите си истинските си качества, които никак не са за подценяване. По-важно е, че партньорите ви ще разберат колко значими сте и това ще сложи едно ново начало за вашите общи бизнес - проекти. Уверено ще вървите напред, поставяйки си все повече и повече цели. Дискретността ви е известна на всички, но сега ще бъдете провокирани към откровение, което не ви съветвам. Също така е нужно добре да вникнете в послания отправени към вас, за да не ги възприемете погрешно, и от това да произтекат лоши последствия.
 
Няма да ви липсват пари и ще може да задоволите желанията си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година