Вторник, 4 Октомври 2022
Лъв

Седмичен хороскоп
27 - 04 Октомври 2021

925

Седмичен хороскоп - Лъв - 27.09.2021 - 04.10.2021 година

Потребности и нужди ще ви подтикват към активност, но и не само заради тях ще се стараете да внасяте промени в живота си. Неудовлетвореността ви от сегашното състояние на нещата и желанието ви да живеете и работите в по-добра среда, ще мобилизират енергията и волята ви.

Очакванията към вас са големи, за това в действията си ще се ръководите най-вече от собствените си решения. Правейки по-често компромиси, ще избегнете раздразнението и ще съхраните силите си за целите, които следвате. Изпълнени с такива мисли, ще задълбочите познанията си в сферата на интересите. Съдружия с подходящи хора ще улесни работата ви, с тяхна помощ ще започнете нещо ново и желано. Загрижеността ви делата на околните също да се развиват добре ще ви носи предимства, каквито на други не се предлагат.

Бъдете приветливи и добри, като акцентирате върху качествата и доведете до край намеренията си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година