Сряда, 30 Ноември 2022
Лъв

Седмичен хороскоп
27 - 04 Май 2020

1289

Седмичен хороскоп - Лъв - 27.04.2020 - 04.05.2020 година

Поставяте си амбициозни цели, които освен, че ще погълнат времето ви и ще ви изчерпят емоционално. Напрежението и умората ще изострят сетивата ви и в края на периода ще се чувствате потиснати и уморени. Забавете темпото, следвайте краткосрочната си програма и се грижете повече за здравето си.

Не се впускайте в излишни спорове особено с преките си ръководители. Ако сте финансово зависими от тях им дайте правото те да вземат решения, от вас се очаква да ги следвате. Не допускайте, поради емоционалната си уязвимост да ви въвличат в конфликти и не давайте ухо на клюките. Коректните взаимоотношения с бизнес-партньорите ви ще правят успешни съвместните ви начинания. В края на периода финансовите ви възможности ще се подобрят, от бизнес, рента, възнаграждения или други доходи. Развитията ще са за добро, живейте без тревога в душата си.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в здравословен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен здравен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година