Петък, 24 Май 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
27 - 04 Декември 2017

5249
Седмичен хороскоп - Лъв - 27.11.2017 - 04.12.2017 година
 
Предстоящите развития в професионалната сфера могат да ви поставят пред избор, което в някои от случаите означава и смяна на местоработата.
 
Не бързайте да се притеснявате, ще получите тласък в развитието на кариерата си с помощта на значима за вас личност. Благодарение на собствените си качества, умения и заслуги ще се издигнете в йерархията на управление и ще получите немалко привилегии. Съдбата ще ви закриля и по-лесно ще се справите с възникващите затруднения. Сложността на задачите ще ви изпрати в друга орбита, но то е предвид казаното по-горе. Това е вашият шанс да покажете как се работи, качествено и без излишен шум. Наред с всичко ще ви съпътства умората, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които ви предстоят.
 
По-често общувайте с природата и хората, които обичате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Лъв, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година