Вторник, 23 Април 2024
Лъв

Седмичен хороскоп
27 - 03 Септември 2018

2670

Седмичен хороскоп - Лъв - 27.08.2018 - 03.09.2018 година  

Характеристиката на периода се определя от едно важно събитие, а именно че по средата на седмицата Слънцето ще излезе от вашия знак.

В началото на седмицата ще сте по-активни, творческият ви потенциал ще е забележим. Ориентирайте се към дейности, изискващи нестандартен подход. Любовните отношения ще са изпълнени с взаимност. Ще се чувствате уютно, когато сте в компания, така че не се усамотявайте, но и не общувайте със случайни събеседници. В края на седмицата може да усещате сънливост, разсеяност, настроението ви на моменти да е неустойчиво.

Потърсете спасение в прегръдките на природата, присъствието на любимия човек, музика и занимания. В състояние сте да избегнете пристъпите на депресия. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019-та година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!