Сряда, 24 Юли 2024
Лъв

Седмичен хороскоп
26 - 05 Март 2018

3950

Седмичен хороскоп - Лъв - 26.02.2018 - 05.03.2018 година

Приключвате нелек период в живота си и с повече опит и вяра в собствените ви сили навлизате в новата седмица. Ще загърбите горчивината от разочарованията си и ще покажете на света решимостта си да успеете.

И няма да се поколебаете да го постигнете, усвоявайки новостите в движение. Договорените срокове и задачи изискват повече време и конкретни действия, за това е добре да привлечете на своя страна подходящите хора, с които ще ви бъде по-лесно в реализацията им. Разумно и с прагматичен подход ще решавате възникващите проблеми, без да изпадате в крайност на емоции и чувства. Без колебание ще защитите близките си, ако това се налага, осигурявайки им нужното спокойствие и грижи.

Използвайте пълноценно времето си, като не пренебрегвате и собствените си нужди. Лечебните процедури ще са с видим ефект. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!