Четвъртък, 1 Декември 2022
Лъв

Седмичен хороскоп
26 - 03 Октомври 2022

735

Седмичен хороскоп - Лъв - 26.09.2022 - 03.10.2022 година

За много от вас договореностите и начинанията през тези дни ще са с положителни последствия за финансите и делата им. Свикнали сте да разчитате най-вече на себе си и това ви помага да запазите независимостта и авторитета си, както и до сега. Умението ви да общувате на всички нива ще ви осигури добър прием, особено за онези от вас, които са устремени към върховете.

По много причини, сред които професионализма, организираността и стила ви на работа, ще последват предложения и нови ангажименти, съвместни бизнес-проекти, а при някои и политическа кариера. С възможностите и качествата си няма да срещате непреодолими затруднения, напротив. Ще ви спори и ще се чувствате доволни от свършеното. Други от вас ще пътуват на почивка или служебно. Семейните да внимават в романтичната си обвързаност навън, възможни са изненади и разкрития.

При много от необвързаните предстоят запознанства, които ще променят живота им. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година