Четвъртък, 30 Ноември 2023
Лъв

Седмичен хороскоп
26 - 03 Май 2021

1080

Седмичен хороскоп - Лъв - 26.04.2021 - 03.05.2021 година

Очертаващите се придобивки ще ви мотивират да работите повече, за да постигате повече. Контактите и мисленето ви ще се променят и уверено ще навлизате в новостите, които идват в живота ви. Не бързайте да се главозамайвате, бъдете по-предпазливи от обикновено, защото наред с хубавото присъстват и недобри сили.

Ще се посветите на събитията разбирайки че от там ще дойдат и успехите ви. Близките ви ще стоят зад вас, ще ви подкрепят и насърчават, а също така и ще участват в делата ви. Задоволяване на нуждите им ще изпълва сърцето ви с нежност. Засилените интимни преживявания ще изчистят недоразуменията ви с партньора и ще ви зареждат позитивно. Търсещите нова работа ще могат да мислят върху две възможности. Съображенията ви ще са от различен характер, но водещото ще си остава възнаграждението.

Ако имате свой бизнес ще отворите нова страница пред себе си, насищайки ежедневието си с нови отговорности и задачи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!