Вторник, 28 Януари 2020
Лъв

Седмичен хороскоп
26 - 02 Септември 2019

2104

Седмичен хороскоп - Лъв - 26.08.2019 - 02.09.2019 година 

Вратите, които до сега стояха затворени за вас вече имат ключ. И той е най-яркото присъствие в живота ви.

Разбирате, че говоря образно за нещата, които ще ви се случват, и които ще изживявате. Получавате навременна помощ от стабилни и доказали се авторитети, а също така и от своите близки. В интимния ви живот няма да ви липсват както любов, нежност и внимание, така и конфликтни ситуации, та даже и раздели. И за вас промяната на времето носи своите негативи. Формирането на позиция, която ви различава от другите има и своята отрицателна страна, и именно тя ще ви носи напрежение.

Но изборът е ваш и няма кого да обвинявате. Правете всичко с мярка и не залитайте в крайности – само такъв съвет мога да ви дам. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план през оставащата част от годината. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година