Понеделник, 16 Септември 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
26 - 02 Септември 2019

2015

Седмичен хороскоп - Лъв - 26.08.2019 - 02.09.2019 година 

Вратите, които до сега стояха затворени за вас вече имат ключ. И той е най-яркото присъствие в живота ви.

Разбирате, че говоря образно за нещата, които ще ви се случват, и които ще изживявате. Получавате навременна помощ от стабилни и доказали се авторитети, а също така и от своите близки. В интимния ви живот няма да ви липсват както любов, нежност и внимание, така и конфликтни ситуации, та даже и раздели. И за вас промяната на времето носи своите негативи. Формирането на позиция, която ви различава от другите има и своята отрицателна страна, и именно тя ще ви носи напрежение.

Но изборът е ваш и няма кого да обвинявате. Правете всичко с мярка и не залитайте в крайности – само такъв съвет мога да ви дам. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план през оставащата част от годината. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година