Петък, 24 Септември 2021
Лъв

Седмичен хороскоп
26 - 02 Август 2021

873

Седмичен хороскоп - Лъв - 26.07.2021 - 02.08.2021 година

Следвайки логиката на мислите си, гъвкаво и без конфликти ще вървите напред. Делата ви ще са успешни в повечето случаи, подчинявайки действията си на интересите си. Ще ви вълнуват проблеми от ежедневието и ще търсите пътища за решаването им.

Уважавайте законите, възможни са недоразумения и срещи с представителите на властта. Говорете аргументирано, точно и ясно, това няма да ви затрудни. Ако позволите един съвет, не търсете изява на превъзходство в общуването си с другите, рискувате за загубите ценни връзки. Творческите си пориви можете да трансформирате в добри постижения, заслужаващи одобрение и възхита, стига да не ги пренебрегвате. Не отказвайте предложение за пътуване, ще ви се отрази обновяващо на самочувствието и настроението ви. Много от вас ще ги владеят желания за романтични авантюри.

Ще се почувствате по-ведри и с лекота ще преодолявате възникващите препятствия. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година