Петък, 10 Април 2020
Лъв

Седмичен хороскоп
25 - 04 Март 2019

1927

Седмичен хороскоп - Лъв - 25.02.2019 - 04.03.2019 година 

С рутина и отработени умения ще се впускате в детайлите и тънкостите на пряката си заетост. Амбицирани сте да покажете най-доброто от себе си, и това неминуемо ще ви донесе новости.

Те ще бъдат изразени в най-различни форми. Пазете се от измамници и ласкатели, които ви грабят. Най-добрия съветник сте си самите вие. Ще ви се отворят очите за много истини и дано това ви помогне да вземете най-правилните решения. Ако смело рискувате, съдбата ще ви толерира. В тези дни ще бъдете с изострена чувствителност, а това ви прави уязвими към провокации. Сетивно усещате, че всяка проява на страх ви отнема от енергията и ви отдалечава от това, към което се стремите.

Отделете повече внимание на партньора си. Рискувате да го отдалечите от себе си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година