Събота, 28 Ноември 2020
Лъв

Седмичен хороскоп
25 - 01 Юни 2020

1009

Седмичен хороскоп - Лъв - 26.05.2020 - 01.06.2020 година

През седмицата ще се радвате на специално внимание и грижи, което ще върне вярата и самочувствието ви. По-лесно ще преодолявате затрудненията, решавайки своевременно проблемите, своите и на близките ви. Самостоятелните ви изяви ще се увеличават с добри резултати и все повече ще се ангажирате с работа.

Пропорционално на заетостта и добрите реализации ще расте и чувството ви за финансова и лична независимост. Знаете какво искате и как да го постигнете и без да изпадате в крайности, ще работите за целите си. С отворени сетива за любовта, добротата и човешката взаимопомощ сте поели по пътя към съвършенството, но той е дълъг. Не допускайте колебанията ви да възпрепятстват изпълнението на задача, от значение за повече хора. Съдете за другите по свършеното от тях, а не по обещанията и красивите думи. Слушайте разума и интуицията си, те са вашите жалони по пътя. Приятелите и любимите ще ви помагат винаги, когато се нуждаете от тях, но вие сте свикнали да разчитате предимно на себе си, без ограничения в мисленето си. Подновяване на връзка, не спираща да ви вълнува и днес.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в здравословен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен здравен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година