Петък, 21 Февруари 2020
Лъв

Седмичен хороскоп
25 - 01 Август 2016

4055
Седмичен хороскоп - Лъв - 25.07.2016 - 31.07.2016 година
Създавате атмосфера на спокойствие около себе си, защото хармонията и сигурността са неща, които вие цените. Събитията ще се случват в обичайното темпо, но няма да ви е чужда деловата активност. Не пренебрегвайте ничии съвети и не забравяйте, че не сте ги получили случайно. И дори да ги отхвърляте като цяло, пак помислете върху тях. От това само може да спечелите. Ще ви се отдаде да командвате, но не търсете на всяка цена това обстоятелство.
 
Харчете само средствата, които реално изкарвате за момента, за да не изпаднете във финансова криза. Нуждаете се осезателно от почивка и е наложително да си я осигурите. Не отлагайте дълго. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година