Събота, 25 Септември 2021
Лъв

Седмичен хороскоп
25 - 01 Април 2019

2447

Седмичен хороскоп - Лъв - 25.03.2019 - 01.04.2019 година

Реалността е различна от желанията, но във възможностите ви е да направите живота си по-добър и приветлив. Подредете приоритетите си и ги следвайте, без да изпадате в крайности за едно или друго.

Не успеете ли сами да се справите, събитията ще ви напомнят за пропуските и ще ви връщат там, от където отново да тръгнете. Уважавайки труда на другите, ще срещате разбиране и към проблемите си. С упорство и последователни действия в работата си ще постигнете целите си, каквото и да ви струва това. Ще си осигурите необходимите ви финансови средства, за да осъществите проектите си, както и да зарадвате близките си. Покажете им любовта и желанието си да сте заедно.

Някои от вас ще посрещат специални гости или ще предприемат пътуване. Бодри и с настроение, ще привеждате в изпълнение програмата си, с което ще подобрите живота си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година