Сряда, 30 Ноември 2022
Лъв

Седмичен хороскоп
23 - 30 Септември 2019

1922

Седмичен хороскоп - Лъв - 23.09.2019 - 30.09.2019 година 

Стремежът да сте сред първите ви дава сили да преодолеете възникващите затруднения и да се включите активно в събитията. Ако за някои те са маловажни, за вас са от значение, най-вече онези, касаещи кариерата и бизнеса ви.

Запазете търпение, ако на пръв поглед не всичко е такова, каквото би ви се искало да е. Можете да въздействате, насочвате, определяте и ръководите, така, че следвайте разума си и ще успеете. Предложение за сътрудничество или друго интересуващо ви занимание ще събуди интересът ви, и има защо. Предизвикателствата ще ви помогнат да разкриете потенциала си, както и потискани до сега желания. Старателно ще се подготвяте за предстояща изява, обръщайки по-малко внимание на дреболиите край себе си.

Усърдието ви ще се отрази положително на финансите, както и на личната ви самооценка. В сферата на интересите ви ще се утвърдите като истински професионалисти. Но, ако не овладеете навреме авантюристичните си подбуди, краят ще е непредсказуем. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план през оставащата част от годината. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година