Неделя, 4 Декември 2022
Лъв

Седмичен хороскоп
23 - 30 Август 2021

1151

Седмичен хороскоп - Лъв - 23.08.2021 - 30.08.2021 година

Силно начало в делови план за повечето Лъвове. По интересуващи ви въпроси ще получите яснота, с която ще обхванете в пълнота работата си. Ще планирате следващите си ходове, разчитайки на опита си и амбицирани да сте сред водещите. Съобразявайте се с новите условия и не пренебрегвайте приноса на околните за успехите ви.

Събитията ще се развиват ускорено за много от вас, за това във всеки един момент ще ви е нужна равносметка. Предстои ви много работа и компромисно отношение към неравностойните. Няма да ви липсват финансови и други придобивки, но не като подаръци, а в резултат на положените ви усилия. Бизнесмените ще съумеят да се впишат в икономическия живот, колкото и слабо изразен да е той. Ще търсите своето място, осигуряващо ви по-добър стандарт на живот. Заложете на гъвкавата си мисъл и професионална подготовка.

Новите развития ще ви срещнат с хора, които ще имат роля в живота ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година