Неделя, 19 Януари 2020
Лъв

Седмичен хороскоп
22 - 29 Юли 2019

2266

Седмичен хороскоп - Лъв - 22.07.2019 - 29.07.2019 година 

Вълнуващите теми при вас са обучение, професионално утвърждаване и връзки с чужбина. Във всички посоки ще сте активни и ще влагате повече. Работата ще ви спори пропорционално на усилията.

Укротете порива си да харчите и не вземайте пари на заем. Пазете се от недообмислени изказвания по ничии адрес, а най-малко към близки и познати. Жаждата ви към приключения и пътуване ще задоволите, но на по-късен етап. Сега е време за подготовка и планиране на бъдещето. В любовта си бъдете толерантни и не задушавайте партньора с чувствата си. Осигурете му лично пространство за да запазите интереса му за дълго.

Не се очакват здравословни проблеми. Повече физическа активност за да сте гъвкави и свежи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година