Петък, 13 Декември 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
21 - 28 Ноември 2016

5121
Седмичен хороскоп - Лъв - 21.11.2016 - 27.11.2016 година
 
Всяко ваше действие носи отпечатъка на разумност, последователност, и създаване на непреходност. Оценката, за което ще бъде висока. Използвайте периода за градивни действия, които да са полезни за всички. Отдадени на своята ангажираност любовта ви сякаш остава на по-заден план. Това обаче няма да попречи на другите да ви дават индикации за чувствата си към вас. И при вас ще има моменти на несподелени мигове, но ще бъдат преодолени бързо. Повече от всякога сте силни в помощта си към другите. Това се оценява и с благодарност ви се връща.
 
Правете всичко онова, което вие считате за правилно, като се абстрахирате от обстоятелства и мнения. Другите имат още на какво да се учат от вас. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2020-та година