Понеделник, 4 Юли 2022
Лъв

Седмичен хороскоп
20 - 27 Юни 2022

583

Седмичен хороскоп - Лъв - 20.06.2022 - 27.06.2022 година

Чрез практичните неща в живота си ще изразявате себе си и стремежите си. Времето ви ще се подчинява на срокове и договорености, без това да ви създава излишен стрес. Наясно сте, че високите цели си имат цена, която сте приели и не й позволявате тя да нарушава душевното ви спокойствие.

Но тук иде реч за друго, бъдете внимателни и не приспивайте бдителността си по отношение на ласкателства, обещания за бързи печалби и други съблазни. Съобразявайки се с това, ще избегнете поставянето ви в нечия зависимост. Вие можете да се справите с всичко, но защо да хабите излишно енергията си и да правите компромиси, без това да е нужно. С открито сърце и съзнание, подчинено на духовните ценности, ще гледате на света и проблемите му от към хуманната им страна, давайки своя принос за бързото им решаване. Повече от всеки друг знаете, че трудностите не са прегради и всичко е постижимо, щом сте добронамерени и с желание за действия.

На ангажираните с делови и отговорни задачи им предстоят пътувания, срещи и постигане на отлични резултати. Оставяйки доволни от работата си, няма да ви липсва желание и за удоволствия, а и като награда за постигнатото. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година