Сряда, 21 Август 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
02 - 09 Октомври 2017

4319
Седмичен хороскоп - Лъв - 02.10.2017 - 09.10.2017 година
 
Намерете сили в себе си да съхраните търпението и вътрешното смирение пред света и заобикалящите ви. Събитията ще благоприятстват онези от вас, които са готови да разгърнат творческия си и духовен потенциал.
 
Нищо няма да ви липсва да работите, осъществявайки високите си цели. Ще трансформирате енергията си в сфери и дейности, даващи ви възможност да се развивате. Съсредоточете се върху конкретните задачи, върху които старателно сте се подготвяли и делата ви ще са печеливши. Финансите ви ще дойдат, следвайте правилата на деловите взаимоотношения и особеностите на пазара. Вслушвайте се в интуицията си, водете се от нея, в комбинация с разума ви ще постигнете много. Работете и за разкриване на вътрешните си заложби, които предстои да осъзнаете и приложите.
 
Развивайки се всестранно ще подобрите своя и живота на другите около себе си, правейки го по-добър и справедлив. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година