Сряда, 22 Януари 2020
Лъв

Седмичен хороскоп
02 - 09 Юли 2018

2089

Седмичен хороскоп - Лъв - 02.07.2018 - 09.07.2018 година  

Ще работите върху само подготовката си, задълбочавайки познанията си в сфери, които ви привличат с възможността да се развивате по-ускорено в професионален план.

В разработката на бизнес – идеи ще вложите немалко време и труд, но усилията ви ще бъдат възнаградени. Медалът има и обратна страна, професионалната ви активност и произтичащите от нея развития ще повишават популярността ви, както и свързаните с това неудобства, но само за някои от представителите на знака. Към онези, които биха искали да се ползват от услугите ви, подчинявайки ги на собствените си интереси, ще се отнесете резервирано, оставайки в същото време благосклонни и съпричастни към други, почтени в очакванията си.

Амбицирани сте да постигате целите си, но това отнема много енергия, за това се погрижете за възстановяване на силите си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година