Събота, 21 Септември 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
02 - 09 Юли 2018

2070

Седмичен хороскоп - Лъв - 02.07.2018 - 09.07.2018 година  

Ще работите върху само подготовката си, задълбочавайки познанията си в сфери, които ви привличат с възможността да се развивате по-ускорено в професионален план.

В разработката на бизнес – идеи ще вложите немалко време и труд, но усилията ви ще бъдат възнаградени. Медалът има и обратна страна, професионалната ви активност и произтичащите от нея развития ще повишават популярността ви, както и свързаните с това неудобства, но само за някои от представителите на знака. Към онези, които биха искали да се ползват от услугите ви, подчинявайки ги на собствените си интереси, ще се отнесете резервирано, оставайки в същото време благосклонни и съпричастни към други, почтени в очакванията си.

Амбицирани сте да постигате целите си, но това отнема много енергия, за това се погрижете за възстановяване на силите си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година