Четвъртък, 12 Декември 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
02 - 09 Декември 2019

1768

Седмичен хороскоп - Лъв - 02.12.2019 - 09.12.2019 година 

С доверие можете да разчитате на партньорите си както в служебен, така и в личен план. И хора от по-високите етажи също ще ви подадат ръка. Дните са заредени с много позитивизъм и късмет.

Няма да ви липсват успешни изяви, нещо повече, с лекота ще преодолявате всякакви пречки. Това е така, защото вие сте утвърдили моделите си на поведение, на труд и всеотдайност. А сега съдбата ви дава това, за което сте работили усърдно. В семейството ще се радвате на разбиране, съпричастност и обич. Любовта ще присъства неотклонно до вас и това допълнително ще ви прави витални. Сега е време за действие.

Вратите се отварят и дават път на всичко онова, което ви прави щастливи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2020-та година