Събота, 25 Януари 2020
Лъв

Седмичен хороскоп
02 - 09 Декември 2019

1929

Седмичен хороскоп - Лъв - 02.12.2019 - 09.12.2019 година 

С доверие можете да разчитате на партньорите си както в служебен, така и в личен план. И хора от по-високите етажи също ще ви подадат ръка. Дните са заредени с много позитивизъм и късмет.

Няма да ви липсват успешни изяви, нещо повече, с лекота ще преодолявате всякакви пречки. Това е така, защото вие сте утвърдили моделите си на поведение, на труд и всеотдайност. А сега съдбата ви дава това, за което сте работили усърдно. В семейството ще се радвате на разбиране, съпричастност и обич. Любовта ще присъства неотклонно до вас и това допълнително ще ви прави витални. Сега е време за действие.

Вратите се отварят и дават път на всичко онова, което ви прави щастливи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година