Сряда, 20 Март 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
19 - 26 Февруари 2018

3714

Седмичен хороскоп - Лъв - 19.02.2018 - 26.02.2018 година

С добри намерения ще тръгнете в една битка, която ще се окаже по-сериозна от първоначалните ви представи. Търпеливо поднасяйте на другите убежденията си за да не ги възприемат погрешно.

Демонстрация на сила не е нужно, вашето оръжие е в разума и логичните доводи. Тревогите ви ще са най-често свързани с дома и роднините. Градивното ви отношение към проблемите ще ви помогне по-скоро да ги решите и да осигурите на близките си нужното им спокойствие. За бизнеса ви настъпват добри дни. Мащабите ще се разрастват и скоро ще търсите пътища за нови инвестиции. Успехите ви ще подобрят отношенията ви с по-висшестоящи и е възможно да ви приобщят към интересите на определени делови кръгове.

 Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година