Вторник, 28 Януари 2020
Лъв

Седмичен хороскоп
19 - 26 Август 2019

1836

Седмичен хороскоп - Лъв - 19.08.2019 - 26.08.2019 година 

Добро начало на седмицата за семейни и домашни дела. С подхода си към вас близките ви ще ви настроят много позитивно към работата ви.

Погрижете се да увеличите наличните средства предвидени за дома, за да придобиете нещо наистина голямо. В този дух на препоръки запретнете ръкави и довършете проекти, които ще ви донесат добри приходи. Проблемите със здравето трябва да се решават. Би трябвало да се чувствате в по-добра форма щом сте взели решение да бъдете отговорни към себе си. Можете да направите и още, стига да не проявявате излишни капризи. Любовни увлечения по вече забравена личност.

Онези от вас, които са в чужбина, или им предстои да пътуват за там, ги очакват интересни и вълнуващи преживявания идващи по линия на тяхната реализация. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план през оставащата част от годината. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година