Неделя, 19 Септември 2021
Лъв

Седмичен хороскоп
18 - 25 Март 2019

2028

Седмичен хороскоп - Лъв - 18.03.2019 - 25.03.2019 година

Седмицата ще е богата на професионални, лични и обществени изяви. Събитията ще са в подкрепа на търсенията ви, и като находчиви и практични хора, ще съумявате да се възползвате от всяка появила се възможност.

Ще влияете положително на събеседниците си, печелейки вниманието и доверието им, но с които няма да злоупотребите. Напротив, заедно ще акцентирате интереса и силите си в осъществяване на общите ви цели. Ако сте самостоятелни в усилията си, не бихте постигнали това, което можете заедно. Нови тенденции и трансформации ще засилят усещането ви за високите отговорности, които стоящи пред вас.

Прозорливостта ви ще стигне и по-далече, вслушвайте се в интуицията си, като отчитате реалното присъствие на чужди фактори, както и обективната обстановка у нас. Прецизирайки детайлите, ще спазете уговорените срокове и ще направите всичко необходимо, работата да продължи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година